Header

Summer
RULES

Oj, oj, oj... denna sommaren kommer att bli den bästa hittills! De dagar som varit har jag endast befunnit mig hemma i en kväll utan sällskap medan de andra dagarna varit fullproppade utav så otroligt roliga och mysiga saker. Midsommar firade vi hos Clara som gjort ett helt paragrafhäfte med olika regler under kvällen samt en utmaning till var och en. Vill ni veta vad min utmaning blev? Jag skulle vara mytoman under kvällens gång och berätta om storslagna berättelser som aldrig inträffat. Jag som suger på att ljuga gjorde iallafall ett tappert försök om att jag kommit in på Justin Biebers VIP med Emilia - som förövrigt hade samma utmaning. Vi gick ju tillsammans på Justins konsert 2013 så det hade kunnat vara trovärdigt, fram till att Hanna utbrast att vi mytade och då rök mitt pokerface (förlåt Emilia<3). Efter det cyklade vi ut till en kompis för att avsluta firandet där. Utöver midsommar har grillkvällar, poolparty och tjejmys bland annat fyllt upp mina dagar.

För kommande dagar väntas: Lite partaj, Emmabodafestivalen, Spanien(!!!!!!!!!) och så lite jobb såklart. Resten utav dagarna? Ja, only time can tell!

CR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er, nu var det ca 100 år sedan vi hördes senast. Men vet ni vad? Det är ingen skola på 2 månader vilket är lika med: tid tid tid. Detta sommarlovet är faktiskt för mig det första någonsin som innebär att återhämta sig, gymnasiet har verkligen varit duktigt på att lassa på inlämning efter prov efter redovisning. Dessutom (som ni nu vet) så har detta året varit otroligt ansträngande psykiskt. Men nu hörni, nu börjat lovet (livet)!!

Jag var inne på @malouzetterman s blogg och skrollade igenom hennes helt fantastiska inlägg, och skrollade förbi ett inlägg med appen Adobe Draw som jag var tvungen att testa. Över ser ni resultaten, är ju lite newbie på detta men men... Jag måste säga att det är så otroligt sinnesroande, big tip för att vimsa sig bort en liten stund

CR

Likes

Comments

En sak till jag verkligen tokälskar är inredning. För er som inte vet så bor jag ju ensam (inte av de allra bästa anledningarna) men det är verkligen något jag trivs med trots omständigheterna. Att bo ensam ger otroligt mycket perspektiv och erfarenheter, speciellt när man fortfarande har föräldrarna nära. Skulle dock inte säga att det är "sjukt nice" som vissa uttrycker det. Men somsagt så är jag nöjd med hur det ligger till och letar faktiskt nu efter något större.
Knäppte några bilder som jag bjuder på ifrån min lilla lya

Love, C

Likes

Comments

CHECK OUT @cassierasmussen