Header

..........................................................................
BY NADINE PERSSON
If this isn't art, then what is? 

Fick nyss detta skickat till mig av en utav de duktigaste jag vet! NADINE VILKEN STJÄRNA

På min instagram ​(cassierasmussen) har jag länkat till hennes sociala medie! Hon har även en sida där hon säljer lite av det hon trollar fram: HÄR

Love, C

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett par bilder från några veckor sedan när jag och Ellen plåtade. En riktigt fin kväll var det faktiskt. och ni skulle sett vilka olika reaktioner vi fick av människor som passerade haha! Hade helt glömt bort att detta existerade hehe, enjoy

Love, C

Likes

Comments

Looking through some comments...

"Hej! 😊 Jag har följt din blogg ett tag nu och jag måste bara säga hur otroligt grym jag tycker att du är! Jag älskar att du vågar öppna dig och på så sätt hjälpa så många andra genom olika problem som du själv har haft och upplevt. Det är så härligt att se när bloggare skriver mer personliga inlägg ibland istället för endast det där ytliga, och jag hoppas att det är något du kommer att fortsätta med. Jag ville bara att du skulle veta hur mycket jag uppskattar det du skriver!!! <3"

Blir så otroligt glad och peppad av att läsa detta, har fått många liknande kommentarer kring mina inlägg om komplex, psykisk ohälsa etc. Att ni uppskattar detta är så viktigt och roligt att veta <3


"Vad använder du för kamera?:)"

Nikon D3100 och mestadels används mitt 35mm objektiv till :)


"Vart är de svarta halsbanden ifrån????"

Bikbok! 


"Skulle du kunna vlogga någon dag? Hade varit SÅ kul! <3
Tänkte eftersom att du har en youtube-kanal :)"

Hmmm.. något litet är på gång faktiskt - stay tuned är det enda jag kan säga!


Love, C

Likes

Comments

När jag börjar skriva detta är klockan 02:01. Dörren till min lägenhet stängdes för bara några minuter sedan, då en söndrig men läkande själ vandrade in. Jag har precis varit hos en kompis och kollat på film, varav en vi kollade på hette With This Ring och ändrade hela mitt tankesätt på bara någon timme. Det är en så otroligt gripande scen som når mig djupt in i själen och gör den lite mindre trasig. Vad som händer får ni se själva om ni kikar på den, har nog hittat mig själv en ny "tittapånärduärledsengladellerbehövermotivation-film". Otroligt sevärd!

Nåväl, nu lägger vi undan filmen ett tag för jag har något viktigt att säga till er:
Sluta vänta på fredag
Sluta vänta på sommar när det är vinter
Och vinter när det är sommar
Sluta vänta på att bli accepterad
Sluta vänta på att bli älskad tillbaka
Sluta vänta på att hitta en partner
Sluta vänta på att erkänna din kärlek
Sluta vänta på att bli sårad
Sluta vänta på morgondagen
Sluta vänta på att låta "den rätta tiden" komma
Sluta vänta på att bli lycklig...

...För varje sekund du väntar på något så kommer tusentals tillfällen för lycka vara som bortblåst. För varje andetag du tar och andas för en person som inte älskar dig tillbaka slösar du DIN tid på någon som inte ens uppskattar den. Det är inte fel att vara singel, embrace it! Laga en riktigt god middag till dig själv, eller varför inte köpa hem en massa spasaker och ha en spakväll där du tar hand om dig - eller ha en spakväll där du och dina vänner tar hand om varandra? Du behöver ingen partner, förutom dig själv.
Men det är inte bara den väntan, på att bli älskad av någon, som kan förstöra oss. Raka motsatsen: att inte berätta för någon att man hyser känslor för personen kan vara ett mental tortyr. Ångesten över det kan vara så otroligt stor, man tar tär på sitt eget psyke. Känner du något för personen och känslosnacket inte kommit upp än - ta upp det själv! Du har ingen tid att förlora.
​Gå heller inte runt och vänta på att bli sårad och ha förutfattade meningar om personer i ditt liv som inte kan påverka de idioter som brutit dig i tusen bitar innan. För de som är i ditt liv nu kan ge dig så mycket mer. Lev nu. Älska nu. Att lyckas med lycka innebär att sluta vänta på den och skapa den, just i denna sekund.

"Life isn't about waiting for the storm to pass.
It's about learning how to dance in the rain." 

Sa en klok människa en gång i tiden och visst stämmer det? Klyschigt men ren och skär sanning. Du förtjänar lycka. Så är det inte på tiden att ge dig själv lite kärlek? Att låta dig själv släppa all din gamla tyngd en gång för alla och bara blicka framåt? Du förtjänar det själv, att skuldbelägga sig själv eller tänka vidare på saker som en gång hänt som är oföränderliga innebär bara att du trycker ner dig själv. Du kommer aldrig kunna gå tillbaka och ändra på det, så gör det bästa utav situationen. Du kan bara vinna. Sluta säga imorgon, för vi vet inte hur många "jag gör det imorgon" som finns. Vi kommer aldrig att bli yngre än vad vi är i just denna sekund nu. Många säger att livet är kort och det är väl något man inte reflekterar över så ofta. Men jag har levt i 17 år nu och fram tills idag så har jag inte insett att alla de kvällar jag gråtit över någon jag älskat så innerligt men som inte ens brytt sig om mig, eller de gånger då jag stannat hemma för att andras åsikter fått min självkänsla nerriven till bottnen och ännu lite längre ner, alla nätter jag gråtit mig till sömns för att jag trott att det är något fel på mig då folk lämnat - alla de kvällar hade jag kunnat vara lycklig. För helt ärligt, varför ska jag gråta över någon som inte ägnar en tanke åt mig? Varför ska jag behöva bli accepterad av människor som inte står mig nära, när mina närmsta accepterar mig no matter what? Kör ditt eget race, gå din egen väg och krossa alla hinder som försöker stoppa dig. Var driven, envis och ihärdig. Var ostoppbar och bevisa alla en gång för alla. Sluta vänta på livet, stanna upp, se dig omkring och börja bygga med de stenar du samlat på dig under ditt livs resa. Du är författaren av ditt eget liv, du väljer hur din bok ska skrivas. Hur din historia blir. Bara för att några kapitel innehållit smärta så behöver inte resterande göra det. Återigen, vänta inte på lyckan, skapa den.
Livet börjar nu.

Love, C

Likes

Comments

2010 - 2012

Ja... vad kan man säga?

Är genuint ledsen över att jag rakade bort mina ögonbryn, istället för att vårda det jag hade... Dock hade ju inte lite plock skadat. Why Cassie 2011???? WHYYYYYYY!!!!!?

2012 - 2014

Och när jag ändå var i full fart med att förstöra mina bryn så passade jag på att helt och hållet trasha sönder håret också! Matchy, matchy - som de säger...

​(finns, tyvärr, en drös med bilder på hur mina ögonbryn fått lida, men det sparar jag till någon annan gång..) 

En dag så insåg jag kanske att röda glasögon, rakade bryn, helt förstört hår och kläder som inte matchade kanske inte var för mig, men det tog ju bara 15 år :)

atm - 

Ganska mysko ändå, hur tiden går medan man själv inte märker någon skillnad förrän man ser bilderna såhär. På 6 år har jag hunnit färga håret rött, rosa, gult (blont), svart, mörkbrunt, ljusbrunt och oranget samt haft långa, korta, smala och tjocka bryn. Utöver detta har killkläder (allt från chinos till t-shirts) befunnit sig i min garderob och blivit utbytta av Odd Molly och Ralph Lauren. Spektrat är stort, men jag antar att det är en del utav att hitta sig själv? Om ni kommer ihåg mitt andra inlägg (HÄR) som var liknande fast mer fokuserande på kläder så leder allt till en sak: allt blir bra tillslut. Förlora inte hopp, mina vänner! Skämtåsido, men ni får ha det bäst så hörs vi snart

Love, C

Likes

Comments

CHECK OUT @cassierasmussen