Header


//

//

​.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

You are the books you read, the films you watch, the music you listen to, the people you meet, the dreams you have, the conversations you engage in. You are what you take from these. You are the sound of the ocean, the breath of fresh air, the brightest light and the darkest corner. You are a collective of every experience you have had in your life. You are every single second of every single day. So drown yourself in a sea of knowledge and existence. Let the words run through your veins and let the colors fill your mind until there is nothing left to do but explode. There are no wrong answers. Inspiration is everything. Sit back, relax, and take it all in. Now, go out and create something.

Jac Vanek

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som jag redan nämnt så var vi ju i Sthlm med klassen för att se riksdagen och kika i lite olika museum. Long story short så slutade det med att vi fick en hel dags shopping istället. 

Det var så att innan vi skulle åka upp så fick 10 frivilliga kolla olika museum istället för riksdagen, väl vid museet så drog alla in till stan direkt medan resten utav våra klasser var och checkade in riksdagen. Alltså, hur underbart är inte Stockholm?! Åh, här ska jag bo om några år. Shoppade iallafall för lite mer pengar än jag borde gjort och hade det sinnessjukt bra. På kvällen gick vi på en teater: "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva", skriven utav Ann Heberlein och den var så gripande att jag bröt ihop efteråt. Wooow vad bra Melina Kinnaman spelade!

Bussresorna dit och hem var minst lika mysiga som själva resan måste jag säga: musik, gos och massor skrattanfall så hela magen värkte. YES! Imorgon bär det av till Stockholm igen, denna gången med Elin för att se Justin och shoppa lite till. Jag är SÅÅÅÅ taggad. Förresten. vill ni att jag gör ett inlägg med mina inköp? Kommentera! 

Likes

Comments

*Yeah, I said it - Riri*

Han kallade mig aldrig vacker, han var bara där för en sak: att äga mig. Han brydde sig aldrig om att allt det som var vackert med mig försvann. Hur hela jag... 
Försvann. 

Jag trodde att han var vacker, vackrast i världen om du hade frågat mig då. Men visst är det så att vem som helst är vacker i solnedgångens ljus insipprande genom fönstret klockan 06:43 en söndagsmorgon. 

Men han var bara ful. All the way ugly.
- remember this in the middle of the night when you think you miss him

Likes

Comments

Nu är det mycket, mycket, mycket som hänt sedan sist: jag har varit i Stockholm och shoppat mig fattig, färgat håret brunt igen och införskaffade mig en lång bomber för några månader sedan som jag visar nu. Jag har gjort 3 prov (idag), skådat avsnitt 1 av Grey's Anatomys trettonde säsong(!!!) och blivit antagen till musiksektionen. Under veckan kommer ni att få se lite foton från huvudstaden och något jag tipsar er om är att nonstopkolla Grey's om ni inte redan, som jag, gjort det.

Hörni, denna bomberjackan??? Jag avgår! Har nog aldrig varit så osäker i ett köp, jag tänkte att den skulle bli stor och pluffsig men nu ca 3 månader senare känns den självklar. Ah, I'm in love.
Och ja, jag är brunett igen......... Tänkte göra ett inlägg och förklara mer ingående om mitt hår då det varit kaos fram och tillbaka med allt som hade med mitt hår att göra. Det jag kan säga nu är att idag, ca 8000 kr senare, ångrar jag försöket att bli vitsilvrigsblond (?) innerligt.

I vår skola finns det olika sektioner i olika genrer. Jag är ju redan med i VFV (danssektionen) och nu även i musiksektionen!!! Det är fantastiska @vilmae och Bastian som håller i det och jag älskar att dom tog intiativ att starta en sektion som denna. För vem älskar inte musik?

Aja, nu har jag babblat på haha... Men vill bara säga att jag hör er! Ni kommer att få fler outfit och "pepp"inlägg, lovar<3 Hörs!

Likes

Comments

CHECK OUT @cassierasmussen