Header

mvh sjukling

Bästa i veckan hittills...

Detta låter ju kanske lite hemskt haha, men att jag idag gjort klart alla inlämningar och nu kan fokusera på annat än skolan, t.ex. att komma igång med gymmet igen nu när VFV är över!

Sämst i veckan hittills...

Att jag varit otroligt stressad och haft så mycket plugg att jag knappt hunnit med att andas, samt vakna upp med världens huvudvärk och magont idag. Men om man ska tänka positivt - nu kan det bara bli bättre!

Det tänker jag mycket på...

Jag har tänkt otroligt mycket på bloggen på senaste tiden. Hur jag ska utveckla den och gå framåt och även om jag ska komplettera med en annan social medie..... ;)))) Har känt sådan motivation att verkligen satsa, men jag vet bara inte hur. Har ni några tips eller önskemål av vad ni vill se mer här så hojta till! För övrigt har jag tänkt mycket på jobb och körkort nu när det bara är 5 månader kvar tills jag är 18, vill vara ute i god tid. Är ett planeringsfreak haha...

Det klär jag mig i...

Oversized och/eller nedstoppat. Både snyggt och så himla skönt. En stor stickad tröja eller en mjuk sweatshirt skulle jag säga är ultimat. Eller någon snygg tisha. Eller..... Diggar verkligen en nedstoppad tröja i ett par vintage jeans eller en oversized tröja till mina kostymbyxor. Ska jag vara ärlig känner jag mig ganska lost i min stil just nu och öser inspiration över mig själv för att se om det är något jag diggar lite extra mycket.

Veckans låt...

Caroline - Aminé. Får så sjuuuukt skön vibe<3 (tack Katta for the tip)

Nästa vecka ser jag fram emot...

En sak är en överraskning för en utav mina fina vänner så kan tyvärr inte avslöja, så det får ni stay tuned för hihi... Dessutom har jag och några av my main b's snackat om att ha en julkväll med bak, julmusik och lite myyys. Har faktiskt inte planerat in så mycket mer än det så vi får se

Det dricker jag...

Te! Och massor utav vanligt vatten.

Imorgon händer detta...

Filmmys i skolan med HBTQ-sektionen. Kanske gör ett inlägg om det imorgon!

Och på lördag detta...

Only time can tell, har för första helgen på länge inte ett fullt schema som sagt så vi får se vad som händer för roligheter

Söndag tillbringas såhär...

Jobb på förmiddagen och sedan ;););););)

Och mest av allt önskar jag detta...

Jag och pappa har pratat lite om att åka utomlands och dra en sista minuten över jul, så jag hoppas verkligen att det blir av. Hade varit så skönt att komma ifrån dystra Sverige och bli lite brun igen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ikväll är det spex som står på schemat! Neon, hippie och Cruella De Vil? Det är upp till dig. Själv tog jag på mig rollen som De Vil och måste säga att trots hennes aningen sämre personlighet var hon lite utan en fashionista och... someone has to be the bad guy i dessa filmer. Hade ju dock varit ett plus i kanten om hon rockat faux fur, eller vad tycker ni??

Likes

Comments

We are:
V FOR VICTORY 

Så, imorgon händer det. (ca) 93 timmar senare så står vi inför denna dagen. Och jag vill bara ge oss (speciellt våra FANTASTISKA ledare som ägnat tredubbelt med timmar) cred för den tid samt det jobb som vi lagt ner. Vi dansar ju i ca 5 minuter och jag tror inte att folk inser hur mycket jobb som ligger bakom, well I'll tell you.

Morgonträning 07:00, för vissa (like me som bor utanför Kalmar) blir uppstigningen klockan 5 efter att ha kommit hem sent från kvällsträningen igår. Man kommer in i sporthallen och andas morgonträning, de flesta är liksom jag - svintrötta. Men vi alla siktar på samma mål och vi har så sinnessjukt kul medan vi steg för steg (literally) tar oss mot det. VI ägnar morgnar, kvällar, lov och ca varenda andandes sekund för att göra detta så bra som möjligt. Kvällarna? Jo, de är mysigast. Minst 3 gånger i veckan befinner vi oss under kvällen tillsammans och lär oss korre, 1 2 3 4 5 6 7 8. Om igen. Och igen. 3-grupper, individuell kritik, repetition. En gång till, ta i så att det enda man kan göra efteråt är att lägga sig död på golvet och kippa efter andan. Detta två timmar i sträck, minst.

Haha nu låter det som att jag bara klagar, men det är en sjukt fantastisk tid. När man spenderar ca varje morgon och kväll tillsammans växer man ihop på något sätt. Man är där och peppar varandra, ger kritik till varandra och utvecklas tillsammans. Vi har haft pizzamys och massor utav snack utöver träningarna, och både i och utanför dansen så har vi det verkligen så himla kul. Om jag drar tillbaka tiden till den första träningen då vi introducerade oss för varandra och dessutom fick höra låten för första gången och tänker på stämningen idag så är den densamma. Förväntansfull och fokuserad. Vi är alla så otroligt taggade på att få dansa för våra älskade skolor.

Med detta vill jag säga att 5 minuter för er är minst NITTIOTRE timmar för oss. Det ligger otroligt mycket tanke och tid bakom. Jag vill säga att jag är så fruktansvärt stolt över vfv och tacksam för våra ledare. Deras koreografi kommer göra vårt uppträdande till magi. Och sist men absolut inte minst vill jag säga tack, till er 19 tjejer jag spenderat de senaste månaderna med - det har varit en ära.


50 dagar kvar. 24 dagar kvar. 8 dagar kvar. 1 dag kvar.
Är ni redo?

Likes

Comments

CHECK OUT @cassierasmussen