Header

// Ja, som ni ser på rubriken så tänkte jag gå med i #nouw30daychallenge - dels för att det är en otroligt rolig grej men mest för att jag VILL utveckla mitt bloggande. På senaste tiden har jag inte riktigt prioriterat bloggen alls. Egentligen har det senaste året gått väldigt mycket upp och ner för mig vad gäller planering, tidsupplägg osv osv. Ett utav mina nyårslöften, som ni redan vet, är att satsa på mina medier och det är tanken. Inte vill, önskar och hoppas utan jag ska. (Note to self: var en doer,)

Mina mål under dessa 30 dagar är att höja kvalitén på mina inlägg och även börja publicera inlägg gällande psykisk ohälsa, kärleken till sig/mig själv och allmänna peppinlägg igen. Jag vill även uppdatera er mer om min vardag: vilket jag annars väldigt kortfattat gör. Och sist men inte minst: mer outfitinlägg! Jag vill genom min blogg motivera och peppa, dela med mig och dessutom inspirera/visa via kläder eller erfarenheter.

Jag vill hitta ett upplägg för mig, sätta min egen prägel här och helt enkelt utvecklas, förbättras. Vi får se hur det går! Vill ni, om ni inte redan anmält er, göra det så klickar ni HÄR


Vi hörs imorgon finisar <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

// Klockan är cirkus 11 och jag har precis dragit mig hem till Amel. Vi planerar en resa över påsklovet men destination vet vi inte än, förhoppningsvis vet vi det efter inatt!!! Jag fyller ju även 18 under de dagarna och kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira på. I varmare breddgrader med min bästavän: 10/10.

Har ni några tips på vart man kan åka där det faktiskt är varmt runt april - maj? Kommentera

Likes

Comments

//Spanien, åh Spanien. Snart vill jag vara där igen. Med två utav de mest fantastiska människor jag känner: Ellen och Rafal. Jag vill vara sprudlande glad och sola (utan solsting och massa gråt). Oj, vad sjuk jag var där... Satt med duntäcke i 28 grader och frös som om jag låg i en isvak. Och grät för att jag missade tre hela dagar och var hängig den fjärde hahaha. Hade världens bästa tröstpatrull som kom med thaimat och kalla handdukar. Men vill ha sand mellan tårna, solbränd hy och strandkvällar med vin. Och Ellen och Rafal. Och middag mitt i natten. Helst nu. Helst igår. Spanien, åh Spanien. Snart.

Likes

Comments

//Lite kul att jag börjar med dessa listor en måndag, just denna listan. I dag har verkligen varit en dag då jag känt eeh. En riktig skitdag, i princip. Jag nämnde för några inlägg sedan att jag är en list-människa. Jag gör listor för ALLT. Jag tänkte dela med er av mina listor aka mina facit för olika situationer. Saker jag vet förändrar mitt tankesätt, får mig peppad eller gör mig inspirerad. Det kan även vara hur jag ska släppa saker, ta tag i plugget eller sluta övertänka. Ni kommer snart att hänga med på vad jag menar. Dagens lista blir då som rubriken säger: läs när du känner dig nere. Är du inte beredd att ha en öppen inställning så börja inte läsa. Allt handlar om inställning, har du bestämt dig för att det är en kass dag så är det en kass dag. Tänk om idag är dagen dina drömmar hade slagit in? Men istället ligger du och surar i sängen.

Visst är det så att man ibland har dessa dagar. När allt känns skitskitskit. Man känner liksom lite att man lika väl kan lägga sig i sängen och låta allt i livet bara vara. WHO CARES VAD SOM HÄNDER?!?!?!? Liksom. Aldrig har man varit mer omotiverad. När jag känner såhär går jag in på mina anteckningar och får instruktioner från peppade Cassie. Den listan lyder såhär:

- Om det behövs, gråt. Skrik. Gråt lite till. Snyt dig. Gråt igen
- Varför känner du såhär?
- Kolla Cartias video/ lyssna på Måndagspepps "Attraktionslagen"

- Nu, när du är med på noterna skriv ner 3 saker du uppskattat idag
- Gå till gymmet/ gå ut en runda och lyssna på den fetaste listan du har på din Spotify
- Ta fram en outfit till imorgon
- Ring en kompis och planera något kul till helgen
- Skriv upp saker du har att se fram emot
- Unna dig tid att kolla på en film/din favvoserie
- Kolla på bilder som får din kropp att bubbla av lycka
- Sätt igång peppmusik och dansa SÖNDER (hjälper varje gång)
- Komma ihåg att imorgon är en ny dag

Likes

Comments

//Nyvaken (powernap som skulle vara 3 min blev 3h) och nyduschad drar jag till pappsen för lite middag och planering. Detta är vad jag bär dagen till ära! Det suger att inte ha en kameraman/kvinna med sig om dagarna för då blir det photo booth på datorn som klickas upp. Det kommer inte vara såhär länge dock, mina vänner. En kompis ska starta upp en blogg och vi har planerat att börja fota tillsammans, HÅLL UT<3

Likes

Comments

CHECK OUT @cassierasmussen