Header

Varför är det alltid så?
Allt leder tillbaka till dig,
tillbaka till oss.
Även nu, trots att jag inte borde.
Vi kunde blivit något stort.
Större än depressionen.
Större än vårt förflutna.
Jag vet ju,
Du vet ju.
Vi har ju gått igenom det där.
Men ändå kan jag inte släppa det.
För jag gör allt.


Allt för dig.

Fan för dig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Interior dreaming

Oj, vad mycket det är jag vill införskaffa mig. Inser jag nu. Cirkus 3 månader innan jag ska flytta, febrilt skrollande i tumblrflöden. Ja, jag ska flytta! Tyvärr inte från Nybro men in till en riktigt lägenhet med riktigt kök och riktigt vardagsrum. Kommer dessutom att bo med min kusin Anton, som jag i princip växt upp med. Han är lite som en extra hermano. Det är en trea så vi har varsitt sovrum, vardagsrum och kök. Även en liten mysig balkong jag har stora planer för hehe.

Men som ni kanske förstår så är jag ivrig i att få fixa och pyssla med inredningen och det enda som håller mig tillbaka är den klena summan pengar som är i min ägo. Just nu ska jag börja samla till en matta och en ny säng. Men som ni märker vill jag ha mycket filtar, tavlor och växter med jordnära färger, overall: en ganska clean känsla. Men samtidigt dör jag lite smått för den första bilden och önskar innerligt att jag kunde göra något liknande. Har ni sett @pdotter s sovrum? Det är to die for. Någon gång i framtiden kanske... haha a girl can dream.

Likes

Comments

// Wow hörni, de senaste dagarna har varit så fantastiska. Man säger ju ofta att vädret påverkar en, men det är inte förrän dagar som dessa faktiskt händer som man inser hur mycket. Våren för mig innebär Frank Ocean, alla svenska artister jag har låtar av i mina spellistor och gammal RnB (en ny favorit inom den svenska rap-genren är Erik Lundin). Igår bockade jag dessutom av 3 prov och det sista som väntar denna veckan innan det mesta är över inför nationella är bokföringsprov på fredag. Det tynger mig knappt. Alls. Jag önskar verkligen att det var sol året runt. Imorgon kommer även Katta och vi har planerat sleepover. Ska även fota Theo. Kul!

Vad innebär vår för er?

Likes

Comments

CHECK OUT @cassierasmussen