Header

Snyggaste Katta och Ellen!!!!

Sitter just nu 2 poäng från att vinna omgången i Chicago. Men det är köpstopp, ni som spelat Chicago vet. Kan ju dessutom nämna att mitt högsta kort är 10. Hur tror ni det kommer att gå? Nej, inte jag heller. (Update: Sandra gick om mig efter ca 5 rundor med 50 utav 52 poäng :-)))

Idag har iallafall varit balsam för själen, så att säga. Klockan 17 möttes vi upp hemma hos Ellen för att laga lite gott inför kvällen. Vitlöksbröd som förrätt, efter det stod kyckling och potatiskroketter på menyn för att avslutas med gaaalet goda rawfoodbrownies med jordgubbar. Har dock typ aldrig varit mättare än just nu. Någonsin.

Sidenote: Är så glad att jag har dessa sjukt härliga människorna i mitt liv. Detta blev lite av en thanksgiving nu känner jag haha. Men känner verkligen ett sånt där lyckopirr i hela kroppen, ni vet?

Nu ska jag återgå till mina underbara och fantastiska amigos. Hur har ni firat er Valborg?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj, vart ska jag börja?
Jag har bloggat länge, 3 januari 2011 startade jag min första blogg för att vara exakt. Mina bloggnamn har fått namnen allt ifrån purplemushroom fram till dagens cassierasmussen. Det började om tips för att skatea - till tips om hur man ska ta sig ur komplexfällan - till tips om kläder. Men det är inte förrän min senaste återupptagning av bloggandet som jag förlorat min egen touch i ett tragiskt försök att vara som alla andra. Man vill ju få fler läsare, nå ut till fler människor. Den senaste tiden så har jag helt ärligt försökt att efterlikna alla andra. Försökt tänka på hur hon gör eller hur han framställer sina bilder. När jag egentligen har en tydlig och klar bild av hur jag själv skulle vilja ha det. Hur länge sedan var det inte jag skrev mina peppinlägg? Eller pratade om psykisk ohälsa? Eller la ut outfitbilder som JAG varit nöjd med. Det är ett tag sedan kan jag upplysa er om. Hellre att jag kör mitt race och misslyckas än att köra någon annans race och misslyckas. Deras motgångar är inte mina att vinna, mina motgångar är mina att vinna. Eller förlora.

"Hellre att jag kör mitt race och misslyckas än att köra någon annans race och misslyckas."

Det finns otroligt många bra och intressanta bloggar där ute, men det beror på att de gör sin egen grej. Jag har varken vågat satsa eller avsluta. Men nu har jag bestämt mig.  Så från och med idag kommer ni, på gott eller ont, välkomnas in till min version av att blogga. En blogg som inkluderar mode, psykisk ohälsa, inredning och tankar om hjärtesorg. Både i de bra och dåliga stunderna. För jag tänker inte fakea det mer. This is me, råare än rawfood. Nya filter på bilderna, inga filter på livet.

Likes

Comments

​☕ Kullzénska Caféet

Idag träffade jag Alma för en fika här, blev så otroligt fylld av energi efter att ha träffat henne. Vi skulle egentligen ta 5-tåget men kom hem för typ 20 minuter sedan sååaatteee... ja, vad ska man säga? Tiden går fort när man har roligt.

Kan inte riktigt begripa att det är fredag imorgon, nyss packade jag väskan till Side liksom? Tiden går alldeles för snabbt (mvh 75åriga Ann-Britt). Nu: skriva klart min källkritik, städa lägenheten och kolla Suits.

Likes

Comments

Rainy days 

Hej på er i regnet!
Hade ju hellre gått runt i min jumpsuit omringad av palmer och Amelia kan jag ju säga haha. Men samtidigt är jag så glad över att få vara hemma och dra igång nya rutiner, förbereda mig inför flytten osv osv. På tal om inget: vet ni vad jag har varit sugen på så länge? Att börja ställa mig bakom kameran mer. När jag var yngre befann jag mig bakom kameran plåtandes allt och inget, något jag är sjukt sugen på att göra igen. Om någon läser nu och skulle vilja bli fotograferad - hör av er! Missförstå mig rätt, gillar att stå framför kameran också men har så mycket idéer och bilder i huvudet jag skulle vilja få till med kameran. Hmmm, vi får se vad som händer med det.

Annars då? Idag var jag i skolan till typ 6ish och så satt jag och pappa och snackade om livet i bilen fram tills nu när jag slog mig ner framför datorn. Idag förtjänar jag att ta det lugnt - matteprov avklarat, ekonomiuppgift skriven och svenskatal avklarat. Heja mig <3


#nouwoutfit


Likes

Comments

TUESDAY
Blus: Zara // Byxor: Lindex // Skor: Zara

Jag måste säga att jag har varit så produktiv de senaste dagarna, igår var jag på banken och fixade allt som kommer med att fylla 18. Jag var också och skrev på mitt anställningsbevis. När jag kom hem så redigerade jag lite bilder och pluggade. Idag så jobbade jag klart med de uppgifter vi hade under lektionstid och kunde då (fortfarande på lektionen) jobba klart med andra inlämningar. Jag har gjort upp budgetar och börjat planera inför flytten. Ni hör ju, det var sjukt länge sedan jag var i ett sånt här flow och allt började efter en kväll i Side då jag och Amelia diskuterade saker man behöver förbättras på och ta tag i. För mig var det min självdisciplin. Gjorde fler löften dessutom; som att utmana mig själv oftare och att skaffa mig nya rutiner.

Big tip är att göra detta själva. När man gör mål, speciellt med någon annan som vet om, så ger det en klarare bild av vad man behöver göra och man har nedskrivet just precis vad det är som man SKA göra. Om någon annan vet så måste man dessutom hålla det. Dra hem din bästis, sätt er ner och skriv löften NU. Det har verkligen gjort en stor förändring på kort tid för mig. Jag läste någonstans att förändring egentligen inte tar så lång tid, utan att det är att besluta sig som gör. Jag tror faktiskt att det stämmer. Attraktionslagen kanske ;-)

#nouwoutfit

Likes

Comments

CHECK OUT @cassierasmussen