Header

Solnedgång, Julie och catching up. Livet<3 En tjej jag i flera år stått nära. Vi har båda varit så upptagna med allt och inte tagit oss tid för varandra, men nu ÄNTLIGEN har vi sett till att ses. Att ha en vän som Julie är ovanligt, för oavsett hur mycket eller lite vi umgås och hur långt det är emellan så vet vi vart vi har varandra. Det är viktigt att omge sig med människor som henne. Är så tacksam.

Nu: fortsätta prata om allt mellan himmel och jord

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens ^

Idag har vi gått i skolan. som vanligt, och jag har panikat över slutbetygen, som vanligt, och sitter atm kvar i skolan och har gjort klart lite uppgifter, som vanligt haha. MEN! Idag ska jag också möta upp Alma och käka på Tacobar. Varken hon eller jag har testat det så att vi drar dit kändes som ett bra beslut. Vem gillar inte tacos? Fun fact: fram tills jag fyllde 15 så käkade jag tacos varenda födelsedag. Är besatt haha och om jag skulle leva på en rätt i resten av livet så är det tacos!

Ska dessutom hämta upp två klänningar som jag beställt hem inför min farbrors bröllop så ni kan vänta er bilder på det inom kort hihi. Är så taggad, brukar vanligtvis inte gå runt i klänningar och så men denna våren har jag blivit sugen på att införskaffa mig alla olika sorters klänningar. Om de är i silke och kimonoinspirerade så är jag lite extra intresserad hehe. Hannas samarbete med NA-KD är därför dröm enligt mig, färgerna, materialet, plaggen aaaaahhh!!!

Nu: bege mig mot stan
puuusssss


#nouwoutfit

Likes

Comments

Lite bilder från balen i helgen, hur vackra är inte dessa två?<3 Man blir ju nästan tårögd.

Likes

Comments

Min 15 födelsedag när mina fantastiska vänner satte en ögonbindel över mina ögon, slängde ner mig i en kundvagn och spelade hoogashakaa (hoppas ni fattar låten lol). Efter det bjöds jag på planka, bowling och övernattning på varenda. Kommer aldrig aldrig aldrig glömma det. // Den andra bilden är från när jag sprang 2 mil. Tänk vad jag var självdiciplenerad. Träningen för mig var allt och det är fortfarande en stor glädjekälla för mig men dessvärre har jag haft problem med min hals de senaste 9 månaderna och har därför varit tvungen att avstå. Breaks my heart.

Jag saknar tiden med Filippa i Spanien. Var dessutom nykär då och head over heels för denna kille. Det tillsammans med att ha träffat världens bästa tjej på en gratis utlandsresa slog en hel del.// VFV 2015, min premiär ute på golvet dansandes för VFV. Får fortfarande rysningar när jag kollar på videon på youtube haha. Att stå inför sin gymnasieskola och dansa till en fet låt är en ganska sjuk känsla.

Emmabodafestivalen, några utav de friaste dagarna i hela mitt liv. Människorna och känslan över den festivalen var något extra. Ska självklart tillbaka i år. // Spanien där jag, Rafal och Ellen befann oss. Trots feberfrossa och körtelproblem så hade jag en himla bra resa tillsammans med dessa. Fantastiska båda två.

Detta var en vanlig söndagsmorgon, men jag och Sandra satt och lyssnade igenom gamla låtar, pratade om de känslor vi haft genom året och satt och grät tillsammans. Efter det skrattade vi åt oss själva för att vi insåg vart vi var nu. Hela den morgonen hade någon speciell känsla över sig. // Midsommar, som var helt fantastisk. Vi började med för och massor utav leka, jättefint fixat, för att sedan cykla ut till Joel, platsen där midsommar skulle firas. Alla människor var så härliga och vädret var magiskt.

fortsättning följer...

Likes

Comments

Idag är mitt jobb att stå bakom kameran och fånga alla underbart vackra tjejer och stiliga killar på deras bal. Var länge sedan jag hade ett fotojobb senast så det är verkligen himla roligt att få stå bakom kameran på detta sätt igen. Drömmigt värre<3

Nu: återgå till fotande och mingel

Likes

Comments

CHECK OUT @cassierasmussen