Header

Sand mellan tårna. Vatten skvalpandes i bakgrunden medan jag och Amelia högläser "Ibland mår jag inte så bra". MItt hjärta som läker. Side.

Anteckning 2017 04 15:
"Hej,
Jag hoppas att du mår bra. Fast egentligen inte. Jag hoppas att du mår okej. Men fortfarande känner saknaden av mig i varje andetag du tar. Jag hoppas att du försöker träffa andra men att det inte funkar. Jag hoppas att vart du än befinner dig i världen, att din själ svider. Att minnen kommer, långsamt och outhärdligt. Men samtidigt snabbt och ogreppbart. Jag hoppas att du tvivlar, ångrar och lever med en klump i magen. Jag hoppas att du sitter på en buss i Turkiet och gråter med våra låtar spelandes i öronen.

Jag hoppas inte alls att du mår bra, tragiskt mycket hoppas jag att du mår som jag. Och det kan du tolka hur du vill."


Anteckning 2017 04 22:
"Amelia får mig att läka. Jag läker, mitt hjärta gör inte lika ont längre. Tack livet, för henne. För denna resa. För allt detta. Jag ser fram emot att komma hem nu, jag är inte längre rädd att vara lycklig. Även om lycka bara igår kändes som att gå in i ett hus fullt med alla mina fobier. För är man lycklig har man något att förlora. Men om man inte har något att förlora, då är man inte lycklig. Jag ska släppa mina hjärnspökens grepp om min självkänsla. Free Mind. Ja. Best Friend. Ja. Livet. Ja! Ibland förlorar man sig själv, men det är inte fel. Det är då man måste leta efter vem man är. Har hört att man var sjunde år rent fysiskt, atomer och sånt, blir en helt ny människa. Kanske gick det sju år på sju dagar. Världen är du redo? Cassie, är du redo?"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2017 06 24

Vi lär oss aldrig.
Vi har varit här innan.
Men nu är allt annorlunda.
Vågar du?

Jag vågar.
Vi har varit vilsna.
Men om jag hittar rätt, följer du mig då?

Ta min hand.
Saknar dig.
Saknar dig, med mig.
Ingen som du. Som jag.
Inget som oss.

Förlåt för de gånger jag inte förstått.
Jag förlåter dig för de gånger du inte förstått.

Är jag naiv?

I'm Yours Pt.1
Pt.2
Pt.


(jag vill va vi om vi kan ha det bra)

- en ynklig kärleksförklaring av något slag


Likes

Comments

Tanken från början var att bara ta det lugnt hemma hos mormor, morfar, mamma och Stephanie. Vilket jag gjorde ett tag, men känner mig förvånansvärt bra så att inte åka till Amanda var orimligt. Dock var det himla mysigt att sitta med mormor på altanen och prata barndomens tider. Det var även mormor som bidrog med tröja inför kvällen då jag inte planerat att åka iväg haha<3

Så här sitter jag nu. Denna midsommar blev speciell för att jag firade med Amanda och några till jag växt upp tillsammans med. Det är så sjukt att vi som mellanstadieelever letade oss fram i livet. Nu har hälften redan gått ut gymnasiet (förra året) och jag börjar sista året där. Är evigt tacksam att jag kan omringa mig med dessa människor än idag. Oavsett hur mycket eller lite vi träffat varandra de senaste åren. Tack, sommaren. Tack<3

Likes

Comments

Hej på er. Nu när jag ligger hemma sjuk är det såklart då jag har mest motivation. Vill göra allt och ingenting, hoppas att denna energin håller i sig även när jag är frisk. Något jag funderat lite extra på under mellan Netflixpauserna är bloggen. Innehållet här. Jag känner själv att jag nu på senare tid blivit allt mindre och mindre nöjd med innehållet och tänkte att ni kanske kunde hjälpa mig? VAD ÄR NI SUGNA PÅ?

Likes

Comments

It's time for some new resolutions!
Jag ska aldrig mer tacka nej till mat jag egentligen vill ha. Eller tacka ja till den mat jag inte vill äta. Jag ska bygga en hälsosam relation till mat. (inlägg om det snart) 

Jag ska ta tag i saker direkt. 

Jag ska sluta vara rädd för att satsa på mina drömmar. Börja våga mer.

Jag ska sluta söka bekräftelse i andra i samma utsträckning som jag gör idag. Hitta det inom mig själv. Duga för mig själv. Och att det ska räcka. 

Jag ska endast be om ursäkt när jag gör fel, inte för att jag är mig själv. Om du skulle göra 5 nya löften till dig själv, vad skulle de innebära?

Likes

Comments

CHECK OUT @cassierasmussen