Header

Idag hade vi sökningar för musiksektionen. Har inte nämnt det så mycket men för er som inte vet så har jag och Malva, världens härligaste, blivit ordförande för en sektion på vår skola. Tvärälskar konceptet och vi har så mycket planer detta året. Som ni hör är musik inblandat, men i år även lite mer. Är taggishhhh!!!

Efter sökningarna mötte jag upp Kajsa, Sara och Celine för lite fika på OAS. Eftersom jag inte jobbar längre ses vi knappt aldrig till skillnad från i somras då vi i princip bodde på jobbet tillsammans</3 Men uppskattar de små guldstunderna då vi alla är lediga och kan ses. De är fantastiska

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Oj vad många inlägg det finns om krav man bör ha på sin partner. Om inte partnern gör si och så, bör inte denna person vara i ditt liv. "Kärleksrelationer fungerar bäst om du gör såhär" osv osv. Jag har själv skrivit några och kommer i framtiden förmodligen skriva några till. Men det finns en relation de flesta glömmer bort. Något jag verkligen vill uppmärksamma. Hur VIKTIGT det faktiskt är att ha krav på vänner, de som ska vara runt omkring dig dagligen, att man inte nöjer sig med folk som ständigt trycker ned en. Som får en att känna sig liten eller sämre. Vänner som inte peppar dig till 1000.

Omringa dig med personer som uppskattar dig för allt du är. Både dina ups och downs. De som hjälper dig förbättra de brister du har och samtidigt älskar dig just för att du har dem. Var med dem som ger dig ärliga, riktiga komplimanger och likaså kritik för att du ska kunna utvecklas och bli bättre. Det är stor skillnad på godhjärtad kritik och kommentarer som är ute efter att sänka dig. De som förtjänar en plats i ditt liv frågar dig om hur du mår och accepterar inte ett "jo men det är väl bra".

Omringa dig med personer som tar intiativ att ses och göra saker. Inte människor som bara hör av sig när de har problem eller frågar för att ingen annan kunde. De som skulle ta sig till dig mitt i natten om det så behövdes. De som alltid ställer upp no matter what. De som förlåter och kämpar för att det ska bli så bra det bara kan bli. De som kan svälja sin stolthet/uppoffra sig - likadant som du ska kunna göra för dem utan några konstigheter. De som hör av sig när saker varit eller är jobbiga och framförallt de som inte ger upp så fort det blir jobbigt.

Du är värd att kämpas för, du är värd att visas upp. Du är värd all kärlek och respekt du någonsin kan få, du är värd ärlighet - DU ÄR VÄRD ALLT. Detta gäller vilka relationer som. Nöjd dig inte med "vänner", partners eller personer som ger dig motsatsen. GLÖM INTE DITT VÄRDE.
Ta hand om dig själv och dina relationer. Glöm inte att de du umgås med och tar in i din värld har en så otroligt stor påvekan på hur ditt liv ser/kommer se ut. Har du energitjuvar i ditt liv så kommer de förr eller senare dra ner dig också. Om du är med bra, peppande och kärleksfulla människor så kommer du kunna ge dem detsamma och då bara bli starkare.

Du får aldrig tro att ditt värde ligger i de människor som inte ställer upp för dig eller inte finns där. Som inte ger dig den energi du ger dom. Det finns en hel värld där ute, vad är oddsen att alla de vänner du ska ha i ditt liv finns i staden du bor i nu? Eller varför inte ge en chans till någon i närheten av där du bor - bestäm inte att du inte skulle klicka med någon. Det kan du bara veta om du hör av dig? Och hur många gånger är det inte personer man vill höra av sig till? BARA GÖR DET. Du vet aldrig vem du kan hitta, och hur mycket bättre du kommer må av att få ut de giftiga personerna i din omgivning. Det kanske är läskigt. Men det är utanför the comfortzone det extraordinära händer, right? Och såklart, värna om de du har runt omkring dig. Vänner är bland det finaste här i livet. Ta inte det för givet.

fantastiska människor, som fått mig att utvecklats och förbättrat mitt liv något enormt. för er är jag evigt tacksam. 

Likes

Comments

En sorgens dag blev till flera sorgers dagar. Ni som bor i Nybro kan inte ha missat detta men för er som bor utanför: en kille omkom i en drunkningsolycka i Nybro för några dagar sedan och jag har verkligen inte kunnat åsidosätta det för allt har känts så litet. Förstår ni vad jag menar? Jag kände inte killen väl eller så, men det tog ändå riktigt hårt på mig, på alla i vår kommun skulle jag tro. Mina tankar och min kärlek till hans omgivning. Jag kommer ihåg tomheten när min farbror gick bort, alldeles för ung. Precis som denna killen. Han gick till skolan och förväntade sig en rolig inspark. Men inget blev som någon tänkt sig. Nu är detta två helt skilda fall men jag har ändå blivit så oerhört berörd och känner med hans nära och kära. Ibland är livet så himla orättvist.

❤ Må han vila i frid❤

Likes

Comments

CHECK OUT @cassierasmussen