Header

Bäst i veckan hittills 

Jag har legat hemma i ledont hela veckan hittills, men det börjar bli bättre nu. Så att jag idag kunde gå utan problematik. Men också att jag beställde hem kläder hihihihihi, är det bara jag som ligger med pirr i magen när jag trycker på "beställ"? Haha kanske

Sämst i veckan hittills 

Att jag haft mitt första "anfall" av sjukdomen i år. Känner mig verkligen pytteliten och ynklig när det är som värst.

Det tänker jag mycket på 

Skolan, vad jag missar. Min sektion. Jag tänker också på hur kul jag ska ha det med mina tjejer nu i helgen. Men framförallt så tänker jag just nu på hur lyckligt lottad jag är med den finaste pojkvännen i världen.

Det klär jag mig i 

Mina fula pyjamasbyxor och min blommiga morgonrock till. Ni hör ju, men är man sjuk så är man (hehe)

Veckans låt 
Det dricker jag

Te. I massor. Och vanligt vatten. Det också i massor haha.

Idag händer detta

Har varit inne på sjukhuset och gått över till vuxenavdelningen för reumatiker. Kändes lite tufft att lämna min läkare som varit med mig hela vägen från att jag kom in livrädd och hade så ont att jag knappt kunde stå i högstadiet till att jag nu lever med min sjukdom och snart tar studenten. Men min nya läkare verkar verkligen så himla bra och hon har haft hand om mamma länge så jag vet att hon kommer sköta min sjukdom galant. Men ibland är det tufft att lämna folk som haft en så stor betydelse i ens liv. Tack vare henne jag fick kontakt med psykolog osv. Hon har varit mer än bara en läkare. Hon har varit en trygghet. Fick dessutom en riktig diagnos nu, som man oftast inte sätter sålänge någon går på ungdom: MCTD - Mixed Connective Tissue Disease. Det tog 5 år ungefär att få den, men nu vet vi vad som behövs göras.

Ikväll ska jag dra mig in till Kalmar för att träffa Kajsa en stund men också för att kolla på V for Victoryträningen. Är så taggad på de kommande månaderna fram till rugbyn. Kan knappt bärga mig !!!!

Och på lördag det här

Söderport med stört härliga människor på kvällen, har ingen aning än om hur förmiddagen kommer att spenderas. Med inlämningar i högsta hugg? Kanske....

Och mest av allt önskar jag detta

Att jag får en grym höst och kan bocka av mina mål inför detta året. Att jag förbereder mig tillräckligt mycket för att inte komma in i höstdeppen. Och att mina vänner också kan bocka av sina mål. Jag önskar att jag hinner träffa min kära Moa uppe i Stockholm så fort hon flyttat in i sin lägenhet där. Sist men inte minst önskar jag att de kommande månaderna är fyllda med utveckling. Känner mig verkligen så redo.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Storgatan 10. 

Big tip för alla veganer (ja, även icke-veganer). Jag, Katta och Sandra var här och käkade förra fredagen. Det är supermysigt där inne och maten var DEEELICIOUS! Big tip för alla Kalmarbor och ni runt omkring<3 Vi ska nog tillbaka nu på fredag också hehehehhehe

Likes

Comments

Hösten är påväg kära vänner, och jag kunde faktiskt inte vara mer taggad. Nu är detta en väldigt färglös outfit men är såsåsåsåååå taggish på alla höstens färger. Letar efter en "lappkappa" om ni förstår vad jag menar. Hittade en på ASOS men det var en färg där som jag inte tror jag skulle passa mig eller som jag letar efter. Om ni vet några så tipsa på dirren vetja<3 Finns det någon bättre årstid än hösten när det gäller mode? Tveeek.

Likes

Comments

Firande för mitt hjärta.
Påväg till bröllop med pappsen. 
Photoshoot with bestie.
Promenix med Theo.
Snack med sjöman. 
Firande för Katta, igen. 
Me in SPAIN.
???
@ the wedding. 
Käk med Alma, saknis. 
Firande för moiiii. 

Ibland slår jag mig ned vid datorn för att rensa bilder, men alltid så finns det några man inte tar bort. Kom på mig själv med att bläddra igenom dessa, vissa för tredje året i rad. Några av bilderna, för att minnena är så bra, andra för att det är något man saknar och trejde för att bilderna blev bra - alternativt balla. Men eftersom att dessa bilder på ett eller annat sätt är mina favoriter så tänkte jag dela med mig av dom. Vilka minnen är det som stannar kvar i era fotoalbum?

Likes

Comments

Oas och Vilma, behöver jag säga mer? Måste bara säga att jag är så ofantligt glad över att ha denna människan i mitt liv. Vilma, om du läser detta: du rockar. MWAH!!!!

Idag var en så typisk dag för mig, ni vet där massor av småsaker går fel? Det börjar med att jag slarvar bort mitt buss- och bankkort. Står i panik i kassan och hittar inte kortet (stressens morsa var jag), som tur väl är så har Vilma ett kort som hon så snällt lånar ut. Väl ute inser jag att jag måste rivit mig eller något där inne så återigen kommer Vilma (nu även kallad räddaren i nöden) med ett kvitto som jag får sitta med tills det slutar blöda haha. Det slutar inte där - bussen blir inställd, det ösregnar och jag försöker på tag i någon som eventuellt kan ha hittat mina kort, men allt öppnar på måndag. Väl hemma fortsätter det likadant och jag spiller ut soya över hela sängen när jag försöker ha lite lördagsmyz hemma och käka sushi samtidigt som jag kollar Sex and The city. Vi får se vad som händer senare, the night is till young.

Iallafall, utöver alla dessa irriterande småsaker så har denna dagen varit bra. Har träffat underbara Vilma nu innan hon åker hem till Italien igen, fått saker gjorda och dessutom kommit hem till min numera nybäddade säng för att kolla på min favoritserie och käka lite. Att solen kikade fram lite då och då idag dessutom gjorde ju inte denna lördagen sämre.

Veganupdate: trivs så bra med denna kosten. Jag märker hur hela min kropp svarar bra på den. Ni borde testa i någon vecka eller två iallafall, har redan börjat märka skillnader.

Likes

Comments

CHECK OUT @cassierasmussen