Header

Nyårslöften innebär väldigt olika saker för olika människor. Men för mig har det alltid varit seriösa och viktiga mål, vad jag vill göra och utveckla med mig själv i året som komma skall. Därför tänkte jag dela med mig av lite olika mål/löften jag har skrivit ner i år. Egentligen är det 4 sidor med olika rubriker och hur jag ska ta mig dit, vilket är väldigt många delmål. Delmål är A och O för att lyckas hörni, det bekräftar att man är på rätt väg. Iallafall, eftersom att det är så många mål så kommer jag dra ner det till väääldigt mycket färre. Här är några:

Ta mitt körkort 

Något jag egentligen ville uppnå förra året men inte hade psykiskt kraft nog att ta tag i. Att jag bor i Nybro gör att jag vill ta det så snabbt som möjligt nu, eftersom att man är lite fast här. Jag är verkligen inte för körkortshetsen om att man typ måste ta körkortet dagen man föds. Haha nej, men ni förstår. Många i min omgivning känner att man måste ta det dagen eller veckan man fyllt 18. Inte alls! Gör det i din egen takt, jag tog inte körkortet på min 18-årsdag och jag överlevde.

Hälsa 

Jag vill börja meditera mer och lite parallellt börja yoga. Jag behöver lära mig att pausa och andas, om jag vill ta mig ur min utmattning och inte hamna här igen. Därför är det stort fokus på att berömma mig själv och låta mig vila. Vad gäller kost vill jag fortsätta äta så veganskt som möjligt. Men i grund och botten håller jag mig till vegetarisk kost, dock är det mest quorn och liknande jag vill kunna äta igen. Dessutom börja röra på mig minst 30 minuter om dagen, utöver vardagsmotionen.

Resa mer 

När skolan är över kommer jag kunna börja jobba heltid och genom det kunna resa mer. Jag har varit på väldigt få ställen i världen och vill börja utforska mer. Exempelvis bjöd mitt hjärta mig på en weekend i Paris i julklapp. HUR fin?!?!?!? Planen är att åka över min födelsedag och jag är så taggad att jag nästan spricker. Lite andra resor är under planering också, jag kunde inte varit gladare eller mer tacksam.

Flytta till Stockholm 

Jag kommer ju att ta studenten detta året och efter det vill jag upp till Sthlm. Mer möjligheter, mer människor och en nystart. Jag SKA dit innan 2018 är slut. Så är det med det, haha.

Personligaste målen 

Alla mål är ju väldigt sammanfattade och detta kommer jag nog att få sammanfatta mest. Mina personliga mål. Fram till förra året hade jag väldigt ytliga mål, så som att ta tag i träningen och liknande. Det tog mig ingenstans och dessutom var det inget som jag brann för och därför höll jag inte de målen heller. Så i fortsättning av den djupt personliga vägen jag började gå förra året fortsätter jag ännu längre in i mig själv. Rubriker som självdiciplin, optimism och mig själv står som prio i mina löften. Jag ska ha ett syfte i alla mina mål, så att dom blir gjorda. Jag vill gå helhjärtat in i allt jag gör och genom det utesluta onödiga/halvgjorda saker som ändå bara bidrar till stress. Jag ska börja lita på min egen förmåga och endast jämföra mig med tidigare prestationer. Istället för att avundas folk som lyckas ska jag glädjas och inspireras av det. Kan dom kan jag, och sjukt grymt att lyckas med det man jobbat hårt för! Jag ska bli en person som gör det jag säger att jag ska göra. Dessutom ska jag ifrågasätta om saker i mitt liv är bra för mig, kommer det verkligen att ge mig något?

Vad gäller bloggen...

... så kommer jag fortsätta att ta upp psykisk ohälsa, som jag gjort i ca 3 år nu. Jag kommer göra det ännu mer rått och alltid vara ärlig. Jag har även påbörjat planer med andra människor så materialet här kommer vara spot on när det kommer till mig själv och hur jag vill ha det. Något jag vill ha mer av här är mode, så det kommer definitivt att öka tillsammans med mer matlagning. Fick en kokbok av Henkes föräldrar som vi ska ta oss igenom. Det får ni följa med när vi gör. Finns det något ni skulle vilja tipsa om, eller veta mer om? Kommentera!

Psst... kanske kommer det upp en eller två videos på YouTube någon gång i framtiden.

2018, I'm ready for the goooood things to come

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

CHECK OUT @cassierasmussen